Even voorstellen: van der Doorn vloeren

Van der Doorn vloeren dankt zijn naam aan Theo van der Doorn, die na 15 jaar werken in de woning- en projectstoffering besloot om voor zichzelf te beginnen. Rond het jaar 2000 begon hij met De Rijdende Tapijtwinkel. Vele jaren later werkt Theo nog steeds met veel plezier als woning- en projectstoffeerder, samen met zijn medewerkers. Met de jarenlange ervaring van het team weet u zeker dat u kiest voor topkwaliteit en uitstekende service.

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten stofferen? Dan komt Van der Doorn vloeren graag bij u langs met stalen en voorbeelden. U kunt dan in alle rust uw stoffering uitzoeken. Daarna maken we een afspraak om uw nieuwe vloerbedekking te leggen. Hierbij berekenen we altijd de scherpste prijs en kunt u kiezen uit een zeer ruime sortering van verschillende soorten vloerbedekking. Van kamerbreed tapijt tot marmoleum en van PVC tot tapijttegels.

Een nieuwe start met een nieuwe naam

In 2021 besloot Theo dat het tijd werd voor vernieuwing. Dat ging gepaard me een nieuwe naam en een nieuwe bedrijfsstructuur. De Rijdende Tapijtwinkel maakte plaats voor Van der Doorn vloeren. Het bedrijf richt zich specifiek op drie werkterreinen:

Van der Doorn vloeren staat voor u klaar met een schat aan ervaring in het stofferen van zowel woningen als zakelijke projecten. Met service hoog in het vaandel, met oog voor kwaliteit en vakwerk. En natuurlijk betaalt u bij ons altijd de beste prijs, of het nu gaat om een klein of een groot project.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld