Vloerbedekking

Bij het woord vloerbedekking denken de meeste mensen aan tapijt. Maar dat is niet juist. Vloerbedekking is een verzamelnaam voor alle materialen waarmee de vloer kan worden bedekt. Dat kan tapijt zijn, maar ook pvc, marmoleum of vinyl. U kunt kiezen voor zachte vloerbedekking maar ook voor een harde vloer. Tapijt, de meest voor de hand liggende keuze bij zachte vloerbedekking, wordt vaak gebruikt in de slaapkamer. Lekker warm aan uw blote voeten als u uit bed stapt. Harde vloerbedekking, zoals pvc of marmoleum, is ideaal voor ruimtes waar geleefd wordt, zoals de woonkamer, de keuken of de kinderkamer.

Van der Doorn vloeren levert verschillende soorten vloerbedekking en kan deze uiteraard ook voor u leggen. Vloerbedekking laten leggen laat u bij voorkeur aan de vakman over. Het lijkt simpel maar zonder ervaring is de kans groot dat het resultaat tegenvalt als u het zelf probeert. Wij komen graag bij u langs om u advies te geven over uw nieuwe vloer. Zakelijke klanten verwijzen wij graag door naar Van der Doorn Projectstoffeerders voor het beste advies over het stofferen van kantoren.

Met u worden duidelijke afspraken gemaakt over het verwijderen van de vloerbedekking en  het leggen van een ondervloer of het egaliseren van de ondervloer. Zo weet u waar u qua kosten en voorbereiding aan toe bent en kan de stoffering van de kamer vlot worden gedaan.

Vakkundig advies en leggen

Bij van der Doorn vloeren kunt u terecht voor het vakkundig laten leggen van diverse vloeren. U kunt daarbij denken aan een geharde PVC vloer, vinyl, tapijt, etc.

Wij komen bij u thuis om u het beste vloeradvies te geven voor uw woning of kantoor (voor kantoor of project kunt u terecht op onze zakelijke website van der Doorn Projectstoffeerders.

De ondervloer wordt ter plaatse bekeken en eventuele extra werk voor egaliseren of verwijderen van vloerbedekking kan besproken worden. Hierdoor worden onverwachte kosten vermeden en krijgt u desgewenst tips en uitleg voor een optimaal resultaat.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Vergeet dit veld niet in te vullen!
Vergeet dit veld niet in te vullen!