Vloerbedekking

Bij het woord vloerbedekking denken de meeste mensen aan tapijt. Maar dat is niet juist. Vloerbedekking is een verzamelnaam voor alle materialen waarmee de vloer kan worden bedekt. Dat kan tapijt zijn, maar ook pvc, marmoleum of vinyl. U kunt kiezen voor zachte vloerbedekking maar ook voor een harde vloer. Tapijt, de meest voor de hand liggende keuze bij zachte vloerbedekking, wordt vaak gebruikt in de slaapkamer. Lekker warm aan uw blote voeten als u uit bed stapt. Harde vloerbedekking, zoals pvc of marmoleum, is ideaal voor ruimtes waar geleefd wordt, zoals de woonkamer, de keuken of de kinderkamer.

Van der Doorn vloeren levert verschillende soorten vloerbedekking en kan deze uiteraard ook voor u leggen. Vloerbedekking laten leggen laat u bij voorkeur aan de vakman over. Het lijkt simpel maar zonder ervaring is de kans groot dat het resultaat tegenvalt als u het zelf probeert. Wij komen graag bij u langs om u advies te geven over uw nieuwe vloer. Zakelijke klanten verwijzen wij graag door naar Van der Doorn Projectstoffeerders voor het beste advies over het stofferen van kantoren.

Met u worden duidelijke afspraken gemaakt over het verwijderen van de vloerbedekking en  het leggen van een ondervloer of het egaliseren van de ondervloer. Zo weet u waar u qua kosten en voorbereiding aan toe bent en kan de stoffering van de kamer vlot worden gedaan.

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, even gemakkelijk te leggen als multiplex en zo duurzaam als het sterkste vinyl. Een PVC vloer past zich snel aan, aan de temperatuur in de kamer en geeft een uitstekende akoestische vochtigheid, dus het is geen verrassing dat dit soort vloeren al snel een echte bestseller worden.

PVC vloeren zijn waterdicht, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, hebben een gladde laag en zijn makkelijk schoon te maken.

PVC vloeren zien en voelen volkomen natuurlijk aan en zijn daardoor bijna niet te onderscheiden van echt houten of stenen vloeren.

Vinylvloeren zijn een van de meest veelzijdige producten die momenteel verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn glad, goed geïsoleerd en vooral vinylvloer makkelijk schoon te maken. Mis? Dan veeg je de vloer zo schoon. Het mooie van deze vloer is dat er zoveel keuze is in projecten! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat bij u past.

Een goed tapijt geeft je dat echte ‘thuisgevoel’. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijkse slijtage te weerstaan. Sommige vloerbedekkingen zijn geschikter in de ene kamer dan in de andere.

Als u zich oriënteert op een vloerkleed, moet u overwegen welk type vezel, textuur en stijl het beste bij u thuis en in de ruimte waar het vloerkleed zal worden geplaatst, zullen werken.

Een elegant tapijt kan de uitstraling van uw kamer compleet veranderen. Zelfs de kleinste vloerkleden kunnen een enorm verschil maken in de uitstraling van uw huis en tegelijkertijd uw tenen mooi en warm houden!

We bieden een breed scala aan vloerkleden in verschillende stijlen en maten, van wol tot harig, kleine en grote vloerkleden, van traditionele Perzische vloerkleden tot elegante moderne vloerkleden.

Een tapijttegelvloer is een praktische vloer met veel mogelijkheden. Er zijn tapijttegels in allerlei verschillende kleuren, patronen en verschillende stoffen.

Tapijttegels geven u de mogelijkheid om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Zo kun je verschillende structuren en verschillende stofvarianten combineren. Je kunt ook spelen met de ingestelde richting van de tapijttegels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vakkundig advies en leggen

Bij van der Doorn vloeren kunt u terecht voor het vakkundig laten leggen van diverse vloeren. U kunt daarbij denken aan een geharde PVC vloer, vinyl, tapijt, etc.

Wij komen bij u thuis om u het beste vloeradvies te geven voor uw woning of kantoor (voor kantoor of project kunt u terecht op onze zakelijke website van der Doorn Projectstoffeerders.

De ondervloer wordt ter plaatse bekeken en eventuele extra werk voor egaliseren of verwijderen van vloerbedekking kan besproken worden. Hierdoor worden onverwachte kosten vermeden en krijgt u desgewenst tips en uitleg voor een optimaal resultaat.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld