Tips voor het uitkiezen van uw vloer

Het kiezen van de juiste vloer voor een ruimte in uw woning kan erg lastig zijn. Verschillende soorten vloerbedekking hebben voordelen en nadelen. Daarbij speelt uw persoonlijke voorkeur natuurlijk ook een belangrijke rol. Met deze tips van Van der Doorn vloeren wordt de keuze hopelijk wat makkelijker.

Om welke ruimte gaat het?
Voor een woonkamer maakt u wellicht een andere keuze qua vloerbedekking dan voor de keuken of de slaapkamer. Bepaal eerst welke soort vloerbedekking u wilt, daarna kunt u zich concentreren op de kleur.

Wat is de samenstelling van uw gezin?
Het maakt verschil of u alleen woont of met een gezin. Jonge kinderen of huisdieren stellen andere eisen aan uw vloerbedekking. Daarbij zijn sommige vloerbedekkingen meer geluiddempend dan andere. Dat laatste is vooral van belang bij een flatwoning of appartement.

Welke kleur past het beste?
In een kleine ruimte kunt u het beste kiezen voor een lichte vloerbedekking. De ruimte lijkt daardoor groter. Heeft u lichte meubels dan past een wat donkerder vloer daar vaak perfect bij.

De afwerking
Als u een vloer heeft gekozen bent u er nog niet. De vloer wordt afgewerkt met plinten. Die kunt u in een afwijkende kleur kiezen voor het contrast. U kunt ook plinten in dezelfde kleur nemen als de vloer. Hierdoor lijkt de ruimte groter.

Bestel uw vloer bij Van der Doorn vloeren
Bent u toe aan een nieuwe vloer? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Van der Doorn vloeren. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen. Geef uw contactgegevens aan ons door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een afspraak kan ook ’s avonds of op zaterdag plaatsvinden.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld