Trap bekleden

Is uw trapbekleding versleten of aan een nieuwe look toe? U hoeft natuurlijk niet meteen uw hele trap te laten vervangen. Uw trap laten bekleden door een professional is dan een goed alternatief.

De trap is een van de meest gebruikte ruimtes in huis. Met een mooie trapbekleding maakt u van de trap een echte eye-catcher. Voor vakkundige bekleding van uw trap bent u bij van der Doorn Woningstoffering aan het juiste adres. Het bekleden van een trap is namelijk echt vakwerk.

Uw trap kan met verschillende materialen worden bekleed. Denk hierbij aan tapijt, voor een zachte ondergrond. Maar ook PVC of marmoleum voor een strakke afwerking met weinig onderhoud.

Tapijt is een van de meest voorkomende bekleding voor op de trap. Tapijt is zacht en voelt fijn aan. Bovendien is tapijt geluiddempend en met de verschillende kleuren en patronen is er voor ieder wat wils.

Wilt u liever een strakke trapafwerking? Kies dan van PVC of marmoleum. Ook hier heeft u veel keuze als het gaat om kleur en afwerking. Het grote voordeel van PVC of marmoleum is dat deze slijtvast is. Bovendien is dit materiaal gemakkelijk schoon te maken.

Heeft uw trap haar beste tijd gehad? Wilt u Tapijt, PVC of marmoleum bekleding? Wij komen bij u thuis kijken en geven u het beste advies voor een trap waar u nog lang van kunt genieten. Niks geen hak- en breekwerk. Een mooi resultaat als wij klaar zijn. En dat tegen een betaalbare prijs.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld