Tapijt

Tapijt is nog steeds populair als vloerbedekking, al kiezen veel mensen vandaag de dag voor een ‘harde’ vloer die duurzamer is en gemakkelijker in onderhoud. Maar niets is zo warm en comfortabel als tapijt. En het is één van de weinige soorten vloerbedekking die bijdraagt aan energiebesparing doordat het warmte vasthoudt. U kunt kiezen uit tapijt dat kamerbreed per meter wordt verkocht, maar ook voor tapijttegels. Deze laatste zijn met name ideaal als uw kamer afwijkend van vorm is. Als u tapijttegels laat leggen gaat er minder materiaal verloren.

Tapijt is verkrijgbaar in tientallen verschillende soorten en ontelbaar veel kleuren en patronen. Hierdoor is het zeer veelzijdig. Er is altijd wel een tapijt dat past bij uw smaak en bij het interieur. Met een licht tapijt maakt u de ruimte groter, met een donker tapijt creëert u een warme sfeer.

Tapijt hoeft niet onderhoudsintensief te zijn. Met regelmatige reiniging gaat het jarenlang mee en blijft de kwaliteit ook mooi. Wilt u uw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in uw huis of uw kantoor laten voorzien van tapijt? Neem dan contact op met Van der Doorn vloeren voor goed advies en kwaliteit in de uitvoering.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld